Glasujte za najboljše avtomobile 2018

Pred vami je znova velika mednarodna raziskava Najboljši avtomobili 2018. Vabimo vas, da sodelujete v raziskavi z glasovanjem za najboljše avtomobile po vašem izboru.

18. 10. 2017

Na koncu o avtomobilskem mnenju stare celine odloča približno pol milijona glasovnic, ki pokažejo, kaj si o avtomobilih mislimo v Evropi. Ob glasovih iz Slovenije, ki določijo slovenske zmagovalce v vseh razredih, bodo šteli tudi glasovi bralcev 18 revij iz 14 držav, ki tudi sodelujejo v akciji.

Izberite svoje favorite!

Pomagajte z glasovanjem ustoličiti vseh 11 zmagovalcev akcije Najboljši avtomobili 2018. Glasovanje poteka do 30. novembra 2017 in je hkrati priložnost, da osvojite lepe nagrade.

Na spodnji povezavi se nahaja obrazec za glasovanje. Pozorno preberete navodila in pravilno izpolnite vsa zahtevana polja.

Glasujte

 

Pravila igre

Nagradna igra poteka od prve objave v Avtomagazinu št. 14/2017 do 30. novembra 2017.
Pri žrebanju bomo upoštevali le pravilno izpolnjene glasovnice (napisani morajo biti vsi podatki, ki so zahtevani na glasovnici: ime, priimek, naslov, telefon itd.).
Žrebanje bo 15. januarja 2018 v prostorih redakcije Avto magazina v Ljubljani na Bleiweisovi 30.
Nagrajence bomo o rezultatih nagradne igre obveščali telefonsko ali po elektronski pošti.
Nagrade morajo nagrajenci prevzeti najpozneje mesec dni po prejemu obvestila. Po tem času nagrajenec ni več upravičen do nagrade.
Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti.
Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo blago.
Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom revije Avto magazin.
Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini. Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oziroma soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.
S pravilno izpolnjeno spletno glasovnico udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen s pravili nagradne igre.
Celotne splošne pogoje sodelovanja v nagradnih igrah AM Ljubljana najdete na www.adriamedia.si.