Nagradna igra: osvojite paket moške kozmetike

Pri Lidlu so prejšnji mesec posvetili moškim. V duhu movemrsko obarvanega novembra so donirali sredstva onkološkemu inštitutu, podprli pa so tudi dobrodelno hokejsko tekmo med ekipama Playboy Slavija in HDD Jesenice.

9. 12. 2014

Te dni pa predstavljajo svoje dezodorante blagovne znamke Cien Men v prenovljeni, še elegantnejši embalaži. Raznovrstna ponudba dezodorantov in vonjev marsikaterega moškega postavi v dilemo, katerega izbrati. Predvsem je pomembno, da ustreza vašemu značaju. Ste dinamičen, aktiven športnik? Potem pogumno sezite po močnejših, bolj energetičnih vonjih, kot sta Cien Men Energy ali Cien Men Sport. Če želite z vonjem poudariti svojo zrelost, bo kot nalašč Cien Men Musk, z globokim vonjem po mošusu. Cien Men Aqua pa se bo izkazal, če se želite nežnejšemu spolu predstaviti kot mirnejši in zanesljivejši predstavnik moškega spola. Cien Men dezodoranti so dermatološko preizkušeni, njihova svežina pa traja do 48 ur.

Če želite, da paket Cien Men dezodoranta in pene za britje polepša vaš december, sodelujte v nagradni igri. Pošljite svoje kotaktne podatke (ime, priimek in naslov) s pripisom Lidl za Avto magazin na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si. Izmed vseh prispelih prijav bomo v ponedeljek, 8. decembra 2014 izžrebali 5 srečnežev. Imena nagrajenev bodo objavljena na tej spletni strani.