NAGRADNA IGRA: Občutite za en dan adrenalin gasilca na intervencijski vožnji

Bi radi enkrat v življenju občutili adrenalin gasilca voznika? Sodelujte v nagradni igri in preizkusite simulator Rosenbauer. Izžrebanim voznikov bo Zavarovalnica Triglav omogočila to enkratno in nepozabno izkušnjo.

NAGRADNA IGRA: Občutite za en dan adrenalin gasilca na intervencijski vožnji (foto: Zavarovalnica Triglav) Zavarovalnica Triglav
20. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Voznik gasilec, ki prejme klic, mora na kraj nesreče hitro in varno prepeljati opremo in ekipo, ki bo reševala ljudi. Postavljen je v zelo stresno situacijo, saj so tudi od njega in njegove vožnje lahko odvisna življenja.

Da bi se lahko postavili v gasilske škornje in vživeli v situacijo, kako čim bolj spretno in varno voziti intervencijsko vozilo, saj so od tebe odvisna življenja – življenja ekipe gasilcev, drugih soudeležencev v prometu in ljudi na kraju nesreče – bo Zavarovalnica Triglav voznikom osebnih avtomobilov omogočila, da sedejo za volan simulatorja intervencijskega vozila.

Bi se preizkusili tudi vi? Izžrebali bodo pet kandidatov. Prijavite se TU!

Na simulatorju Rosenbauer se vsako leto urijo vozniki intervencijskih in reševalnih vozil v okviru Treningov varne vožnje za gasilce in reševalce v AMZS centru varne vožnje Vransko, partner teh delavnic pa je Zavarovalnica Triglav.

Nevarnih situacij intervencijske vožnje vozniki gasilci seveda ne morejo vaditi na cesti, zato je simulacija odlična možnost za urjenje z inštruktorjem.

Če se boste prijavili na to posebno izkušnjo in preizkusili, kako zahtevno je biti za volanom intervencijskega vozila, boste tudi bolje razumeli, koliko gasilcem voznikom pomeni solidarnost preostalih voznikov na cesti, in tako tudi bolje poskrbeli za varnost vseh udeleženih.

Preden se prijavite, rešite test o poznavanju posebnih svetlobnih oznak na vozilih, ki je pogoj, da lahko sodelujete za mesto na simulatorju. Test najdete TUKAJ.