Prepir voznika z najstnicama vas bo prepričal, da biti Uber voznik ni lahek posel

Če upate, da boste nekoč kot Uber voznik na strani zaslužili še eno manjšo žepnino, pomislite, kaj takšno delo v resnici vključuje. Ali pa vprašajte kakšnega taksista, ki ponoči razvaža pijano mladino.

Prepir voznika z najstnicama vas bo prepričal, da biti Uber voznik ni lahek posel (foto: OnlineFails @ YouTube) OnlineFails @ YouTube
17. 3. 2017

Ko se je Uber voznik v Chicagu naveličal čakati na osebo, ki je naročila prevoz, zbriše načrtovano pot iz načrta ravno takrat, ko mu na zadnji sedež skočita dve razvajeni najstnici. 

Preden se odločite, če navijete za dekleti ali za voznika, si poglejte video. Pri tem ne upoštevajte naslova, ker se je situacija odvila, kot se je pač odvila in krivda vsekakor ni samo na eni strani. Nesporazum je nastal, ker je voznik na eni strani menil, da se je ena od najstnic vedla neprimerno, na drugi strani sta potnici trdili, da je bila njegova reakcija pretirana. 

Po našem mnenju bi lahko obe strani situacijo izpeljali veliko bolje, je pa res, da sta tu v igri verjetno še dva pomembna faktorja - prvi je to, da je najbolj zgovorna najstnica očitno vinjena in drugi to, da je voznik verjetno utrujen in se mu po celem dnevu resnično ne ljubi poslušati kakšnih očitkov. Zelo slab koktajl emocij za pozne nočne ure.

Biti Uber voznik bo vsekakor zahtevalo ogromno potrpežljivosti in zelo trdo kožo. Biti Uber naročnik pa bržda tudi. K sreči smo Slovenci veliko bolj prijazni ljudje.