Tajvanska vlada kar v javnosti vzgojno uničila ilegalno uvožen Lamborghini Murcielago

Tajvanska vlada se je odločila za nenavaden vzgojni ukrep - protizakonito uvožem Lamborghini so v dobre pol ure z mehansko roko raztrgali na koščke kar na očeh javnosti. Kot jasno sporočilo vsem, da se ilegalni uvoz resnično ne splača.

Adijo, Lamborghini Murcielago (foto: Poh IboNeh @ YouTube) Poh IboNeh @ YouTube
18. 12. 2016

Po ameriških avtomobilskih blogih so se še nedavno tega pogovarjali o zaseženem Nissanu R34 Skyline GT-R, ki je s sumljivimi registrskimi tablicami dirkal po cestah, dokler ga tamkajšnja vlada ni zasegla in poslala na uničenje, ko je podobna, a veliko bolj vizualna zgodba prispela iz eksotičnega Tajvana. 

Kot kaže ameriška vlada ni ena, ki strogo stopa na prste nezakonitim uvozom prestižnih avtomobilov. Specifike lastnika čudovitega Lamborghini Murcielaga sicer niso znane, je pa jasno, da je tajvanska vlada želela poslati zelo nazorno sporočilo vsem, ki še razmišljajo o podobnih kršitvah zakona. Zaseženo športno mrcino so tako parkirali sredi obljudene ulice in jo z mehansko roko hitro, a zelo učinkovito raztrgali na koščke. 

Ljubitelji avtomobilov boste ta video zagotovo gledali s težkim srcem, sploh, ko mehanska roka odtrga vrata na voznikovi strani in se razkrijejo znameniti in tako čudoviti sedeži v italijanski trobojnici.