Večer za akcijo z Laro Croft: Tomb Raider

Akcijska pustolovščina TOMB RAIDER 14. marca v vseh Cineplexxih.

9. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

V novi upodobitvi kultnega filma Tomb Raider nasledstvo Angeline Jolie prevzema Alicia Vikander. V vlogi Lare Croft, ikone, znane iz videoiger, se tokrat znajde sredi razburljive pustolovščine na mitološkem otoku. Komaj 21-letna Lara se noče sprijazniti s smrtjo očeta, lorda Richarda Crofta (Dominic West), ki je bil ekscentričen pustolovec. Odpravi se po njegovih zadnjih sledeh, k skrivnostni grobnici sredi ničesar nekje pred japonsko obalo. Kmalu ugotovi, da ni edina, ki išče svojega očeta.

Večer za akcijo s filmom Tomb Raider bo v sredo, 14. marca, v Cineplexx kinih. Za osvežitev bo poskrbela Radenska.

Vstopnice so že v prodaji. Za nakup kliknite ---->  TUKAJ

Alicia Vikander je nova Lara Croft

Po dveh kultnih filmih z Angelino Jolie je napočil čas za novo Laro Croft z Alicio Vikander v glavni vlogi.

Lara Croft je strastna, samostojna mladenka, hči ekscentričnega pustolovca, ki je izginil, ko je bila sama še najstnica. Zdaj, sedem let pozneje, Lara nima nikakršnega oprijemljivega cilja ali namena v življenju; vse poskuse, da bi prevzela vajeti očetovega poslovnega imperija, zavrača z enako odločnostjo kot to, da je oče dejansko odšel iz njenega življenja. Njegovi poslednji želji navkljub se Lara odloči, da pusti vse, kar ji je znano, in se poda razreševat uganko njegovega skrivnostnega izginotja. Iskati začne na zadnjem kraju, kjer so ga videli.

Režija: Roar Uthaug
Scenarij: Geneva Robertson-Dworet in Alastair Siddons
Igrajo: Alicia Vikander, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu in drugi