Video test: Audi e-tron GT - Avto Magazin TV

22. 9. 2021 | Jaka Drozg
Deli
Video test: Audi e-tron GT - Avto Magazin TV (foto: Nik Gradišnik)
Nik Gradišnik

Pričela se je prva sezona Avto Magazin TV!

V premierni epizodi Avto Magazin TV video vsebin predstavljamo poglobljen avtomobilski test električnega tehnološkega presežnika: Audija e-tron GT.

Prva sezona bo osredotočena na informativne in slikovite avtomobilske teste, takšne, kot ste jih od Avto Magazina že vajeni. Podrobno predstavitev avtomobilov bodo popestrile tehnološke razlage, pronicljive ugotovitve voditeljev, izpostavili smo dobre in slabe lastnosti, pogledali v vsak kot kabine in prtljažnika ter dodali nekaj uporabniških nasvetov. V prvi sezoni bodo avtomobilski testi in vsebine objavljene enkrat tedensko, med sezono pa lahko pričakujete še nekaj presenečenj, ki bodo popestrila dogajanje.

Avtomobilskim testom in predstavitvam se bodo pozneje pridružile tudi primerjave, izzivi, uporabniški nasveti, ‘dirke’ v pospeševanju, dodali bomo še kak dirkaški test in zgodbo, s tem pa idej o zanimivih vsebinah iz avtomobilskega sveta seveda še zdaleč ni zmanjkalo. Upoštevali pa bomo tudi nasvete in želje vas, dragih bralcev in gledalcev, zato so odzivi zelo dobrodošli.

Vpogled v zakulisje snemalnih dni, napovednike ter najboljše trenutke bomo ponudili na socialnih omrežjih, o svežih video vsebinah pa bomo sproti obveščali tudi v reviji in na Avto Magazinovem spletnem portalu.

V naslednji epizodi smo preizkusili novo Opel Mokko.