AM interno #78: Križanci vsepovsod

AM interno #78: Ker imamo BMW X5 še vedno na testu, ga je pretekli teden – potem ko je vrnil novo serijo 3 – v roke dobil Saša Kapetanovič in ga zapeljal tja, kamor ga večina lastnikov niti pod razno ne bi želela. A večjih posledic zaradi tega vseeno ni bilo, vse skupaj je bilo povsem varno.
In ko smo že ravno pri varnosti, le nekaj dni pozneje se je temu delu avtomobilizma s pomočjo Volva in njihovih varnostnih sistemov posvetil še precej bolj podrobno. Tudi tam se je srečeval s športnimi terenci, saj Švedi, ko gre za športne terence, radi izpostavijo svojega zastavonošo, model XC90.
Sicer pa je tokratni AM interno v celoti minil v znamenju križancev. Dušan Lukič je namreč v Grčiji spoznaval povsem novega Range Rover Evoqua. Kaj pa Sebastjan Plevnjak? Seba je tokrat letel, ali bolje rečeno, gledal letalce, in to za čuda niti ne na letališču.

27. 3. 2019

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri