AM interno #82: Na Kitajsko po elektriko

AM interno #82 (in nova nagradna igra): Popoldansko-večerni AM interno je bil objavljen v nekoliko krajši različici in pravzaprav brez najbolj zanimivega: povzetka dogajanja z avtomobilskega salona v Šanghaju, kjer sta predvsem električne novosti spoznavala Dušan Lukič in Sebastjan Plevnjak. Kitajci – pa tudi evropski proizvajalci – so pokazali kar nekaj zanimivih in inovativnih rešitev.
Z nekoliko bolj običajnimi (vsak kar se pogonskih sklopov tiče) avtomobili pa smo se srečevali na evropskih tleh, kamor se je po dolgo letih odsotnosti vrnila Toyota Camry. V Šibeniku jo je preizkusil Saša Kapetanovič. Sicer pa je bil deloven tudi moto oddelek, še posebej Peter Kavčič in Primož Jurman. Omenili pa smo nagradno igro, vprašanje, ki se glasi ... Hja, bo treba pogledati kar video, je bolj proti koncu, odgovore na vprašanje pa sprejemamo do četrtka do 24. ure zvečer prek našega kanala na YouTubu.

24. 4. 2019

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri