AM interno #91: Dnevi grmenja na Nürburgringu

AM INTERNO #91: Spet se potepamo po dirkah, le da tokrat te ne potekajo po dveh, pač pa po štirih kolesih. Kar pa ne pomeni, da boste ljubitelji motociklov zato kaj prikrajšani, ravno nasprotno. No pojdimo lepo po vrsti.
Na dveh kolesih pravzaprav začenjamo tedenski pregled dogodkov, za to pa je zasluženn Peter Kavčič, ki se je spet navduševal nad BMW-jevim GS-om. Tokrat ga je navduševal njegov domet, ki pa še zdaleč ne bi zadostoval za pot, na katero se je podal Sebastjan Plevnjak. Ta se namreč s svojim Harleyjem vrača kar iz Portugalske.
Seveda pa tudi avtomobilistom ni bilo dolgčas. Jure Sujica in Dušan Lukič sta namreč v Slovenijo pospremila kar dve novosti. Jure je tako med prvimi 'sprejel' Mercedes-Benz razreda V, Dušan pa po dolgem čakanju na naših tleh naredil prve kilometre z Jaguarjem I-Pace.
Kje pa je Sasa Kapetanovic? No, omenili smo avtomobilske dirke... Saško se je namreč z veseljem odzval povabilu Hyundaija in tako nekaj dni preživel v Zelenem peklu, kjer je potekala dirka za 24 ur Nürburgringa. Še vedno ga moramo zaslišati o tem, kako je bilo.

AM interno #91: Dnevi grmenja na Nürburgringu (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
26. 6. 2019