Čista desetka?

Evo, po dolgem času spet en zapis v blogu. Tokrat iz Španije, natančneje Granade. Predstavitev Mitsubishijevega Lancerja Evolution je ena najbolj ekskluzivnih v moji karieri, Ne zato, ker bi bila taka "po načrtu", ampak zato, ker kopica novinarskih kolegov ni uspela priti. Tako smo sedaj tule le trije (namesto skoraj dvajsetih), ker pomeni, da bomo jutri na stezi brusili gume do onemoglosti . .

3. 4. 2008

Ah, ja, še beseda o novim Evotu - pri Mitsubishiju sicer ne marajo imena Evo X, ampak Evolution, ampak Micka je Micka in desetka desetka . .

Španskim policistom tega ne povejte, ampak na gorskih cestah okoli smučarskega središča Sierra Nevada je znal merilnik hitrosti pokazati (na ravninah) tudi okoli 200 kilometrov na uro, Micka pa se je izkazala za v hitrih ovinkih zelo miren avto (za razliko od predhodnika), hkrati pa z veseljem pomaga krmiliti tudi z zadnjimi kolesi! Podkrmarjenje? Samo, če vam resno primanjkuje vozniškega znanja. Vse ostalo je čisti, preko vseh štirih koles drseči užitek . . Desetka, skratka, vsaj na cesti. Na dirkališču bomo pa še videli . .