Petek trinajstega je mimo, gremo dirkat!

Za večino ljudi bo današnja sobota dopustniška. Koloni proti morju se čez nekaj ur pridružuje tudi Avto magazinova drift ekipa, ki pa se bo kopanju in poležavanju na plažah odpovedala v zameno za nekaj (precej) skurjenih gum. Luka-Marko Grošelj bo odpeljal 2 tekmi Italijanskega drift prvenstva SCDT.

14. 7. 2007

Zadni dan je ekipa posvetila predvsem preverjanju celotne logistike. Kot ponavadi, v servisnem avtomobilu tudi tokrat najdemo "Sport Billy" škatlo z orodjem, dvigalko, za katero potrebuješ orožni list, nekaj litrov življenjskih tekočin za avtomobil, rezervni diferencial, "Mac Gyver" vezice . . Seveda glavnega potrošnega materiala, gum, ne bo primanjkovalo. Tokrat s seboj vozimo 20 koles, ki bi ob normalni uporabi zadoščala za nekajletno obutev 5-ih avtomobilov, oziroma bi naš avtomobil oskrbela za približno 15 let. Za enodnevno tekmovanje jih imamo torej verjetno na voljo dovolj :).

Sicer pa, da gre Lukov M3 na pot "polikan" tudi navzven, je poskrbel kar vodja ekipe Lucky o čemer pričajo priložene slikice. O "metodah" čiščenja pa naj več pove kar sam . .

Zaželite nam srečo. Italija (Cervia pri Ravenni) prihajamo!