Blog Promocijsko sporočilo

To je edinih 5 izdelkov, ki jih moški potrebuje v svoji kopalnici

7. 12. 2021
Deli

Moška koža, in posledično njena nega, se v več pogledih razlikuje od ženske. Predvsem v številu izdelkov, ki pa je danes tudi pri moških vedno večje - predvsem zato, ker imajo moški radi urejeno brado.

A moški smo vseeno bolj preprosti, ko pride do izdelkov za nego kože. Ne maramo (no, ali niti ne razumemo) lepotnega žargona in zapletenih izrazov, zato nam je pri izboru znamke in izdelkov pomembno tudi to, da nam je komunikacija razumljiva, dostopna in da takoj vemo, čemu služi posamezen izdelek. 

Zato se v našem uredništvu navdušujemo nad blagovno znamko Bulldog.

Gre za kozmetiko, ki je prilagojena povprečnemu znanju moških o negovalnih kozmetičnih izdelkih, z minimalistično in razumljivo embalažo, narejeno iz okolju prijaznih materialov brez ogljičnega odtisa. Vsi izdelki imajo zelo nežno aromo, ne vsebujejo umetnih barvil, sintetičnih dišav ali preveč poudarjenih in specifičnih vonjev, izdelki pa so primerni tudi za vegane.

To je popolna nega, ustvarjena posebej za moške.

Trenutno je na voljo le na dm.si in v trgovinah dm drogerie markt, mi pa vam predstavljamo 5 izdelkov, ki jih morate spoznati in jim odpreti vratca v vašo kopalniško omarico.

#1 Čistilni gel za obraz

Čistilni gel za obraz vsebuje aloe vero, ričkovo olje in zeleni čaj. Njegova posebna formula je bila razvita z namenom, da kožo obraza nežno očisti in za seboj pusti občutek mehkobe in svežine.

#2 Šampon in balzam za brado

2v1 šampon za brado, podobno kot čistilni gel, vsebuje aloe vero, ričkovo olje in zeleni čaj, vašo brado pa nežno očisti in za seboj pusti občutek mehkobe in svežine.

#3 Balzam za brado

Veganska formula balzama za brado vam bo po umivanju pomagala zmehčati brado in olajšati njeno oblikovanje.

#4 Olje za brado

Piko na i boste dodali s hranljivim oljem, ki bo poskrbelo za negovano brado. Ta bo opazno bolj sijoča, vseeno pa ne bo izgledala mastna.

#5 Vlažilna krema

Vlažilna krema je na voljo v dveh različicah - original in sensitive. Njuna formulacija se nekoliko razlikuje, obe pa sta bili razviti z namenom, da navlažita kožo in za sabo ne puščata lepljivega ali mastnega občutka.