Dušan Lukič: Prihaja Plugin Magazine

Revija, ki jo ravnokar berete (ali brskate po njeni spletni strani), bo kmalu, že čez dobro leto in pol, slavila pol stoletja izhajanja.

24. 4. 2015

V vsem tem času se je avtomobilska tehnika nenehno spreminjala in revija in njeni avtorji smo vsa ta leta te spremembe spremljali, jih preučevali ter o njih poročali – kako uspešni smo pri tem dovolj, pove že dejstvo, da je malo revij s tako dolgo zgodovino.

Seveda se vsa ta leta ni razvijala le avtomobilska tehnika, napredek je prinesel prelomne novosti tudi na drugih področjih življenja. Le kdo bi si daljnega leta 1967 predstavljal pametne mobilnike, pasivne hiše ali ladje in letala, ki lahko dneve in dneve plujejo in letijo na sončni pogon. In kdo bi si takrat predstavljal avtomobile, ki jih kot v času rojstva tega prevoznega sredstva poganja elektrika, a tokrat tako, da se ni treba odpovedati udobju in praktičnosti?

A vse to smo doživeli in spreminja se ne le tehnika, ampak tudi življenjski slog njenih uporabnikov. Zato smo se odločili, da je čas tudi za nov medij – namenjen tistim, ki so ljubitelji sodobnih, električnih in priključnohibridnih avtomobilov, pa tistim, ki si želijo bolj okoljsko ozaveščenega življenjskega sloga, ne da bi se morali odpovedati sodobnemu udobju. Poimenovali smo ga Plugin magazine. Že ta hip nas lahko najdete na spletni strani (www.plugin-magazine.si) in na družbenih omrežjih, 22. aprila pa nas boste našili tudi na prodajnih mestih kot lepo, obsežno in kakovostno revijo.

V Pluginu se bomo ukvarjali z vsem, kar sodobnega ekološko ozaveščenega moškega zanima: najnovejša električna in hibridna avtomobilska tehnika, okolju prijazna letala in barke, sodobni oblikovalski trendi, dobra in telesu ter okolju prijazna hrana, zabavna elektronika in še marsikaj je in bo našlo prostor v novem mediju, ki ne bo omejen le na slovenski prostor in jezik. Plugin magazine bo namreč kmalu dobil še angleško in nemško različico revije (in angleško različico spletne strani), ki bosta seveda naprodaj po vsej Evropi (in še kje). Priklopite se nanj!