Ne boste verjeli, katero avtomobilsko znamko so izbrali fantje priljubljene skupine Joker Out

Znana avtomobilska hiša jim je podarila kar 5 jeklenih konjičkov in kombi.

Ne boste verjeli, katero avtomobilsko znamko so izbrali fantje priljubljene skupine Joker Out (foto: Instagram) Instagram
25. 3. 2023

Pet tednov pred letom v Liverpool, kjer bodo Slovenijo zastopali na letošnji Pesmi Evrovizije, se priljubljena slovenska glasbena skupina Joker Out odpravlja na vrsto evropskih nastopov.

Pot jih bo v prihodnjih dneh vodila od Barcelone čez Varšavo, Tel Aviv, Madrid, Amsterdam in London pa vse do Liverpoola.

V mestu Beatlov mladeniči tudi začenjajo svojo »evropsko odisejado«, saj bodo prav tam posneli video za naslednji singel "New Wave" in nastopili na radiu BBC.

Konec meseca izide tudi angleška verzija pesmi "Carpe Diem", medtem ko bodo na Evroviziji nastopili s slovensko verzijo.

Dela tako mladeničem ne manjka.

Da pa Nace, Jure, Bojan, Jan in Kris vsega časa le ne preživijo v studiu in svojem ustvarjalnem brlogu, skrbijo njihovi partnerji.

Pred kratkim so glasbeniki obiskali Velenje, kjer so v Avtohiši Strašek prevzeli nova vozila Volkswagen T-Cross, istočasno pa so prejeli tudi kombi za vožnje na koncerte. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avtohiša Strašek Velenje (@avtohisastrasek)

Ta vozila bodo v naslednjih mesecih nanizala ogromno kilometrov, saj se za fante z nastopom v Umagu končuje kar polletni koncertni odmor.  

Že 19. maja jih čaka nastop na festivalu Seastar v Umagu, zatem pa še vrsta nastopov doma in v tujini, ki jih bodo kronali z velikim koncertom v Stožicah.