To je avtomobil, ki ga je Tine Urnaut pred leti kupil očetu (in impresivna zgodba za njim)

 Kaj pravite, je Tine dober sinko, kajne? 

To je avtomobil, ki ga je Tine Urnaut pred leti kupil očetu (in impresivna zgodba za njim) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2022

Ko je novinarka našega uredništva pred časom Tineta vprašala, kakšen avto trenutno vozi, ji je ta odgovoril: "Mercedes razred C 63 AMG."

"Zakaj prav tega," je novinarka spraševala dalje, Tine pa ji je zaupal impresivno zgodbo:

"Veste, zelo malo časa preživim v Sloveniji. Pogosto le dva meseca poleti, zato se mi ne splača imeti lastniškega avta. Svojega avtomobila v resnici sploh še nisem potreboval. Si je pa moj oče že od nekdaj želel Mercedesa, vendar mu avtomobil nikoli ni bil prioriteta, zato si ga nikoli ni privoščil. Ko sem tako dobil priložnost in dobro pogodbo, sem mu ga kupil. Od takrat naprej je znamka Mercedes vsem v naši družini prirasla k srcu."

Fotografija je simbolična.

Kaj pravite, je Tine dober sinko, kajne?

Sicer pa kapetan slovenske odbojkarske reprezentance pravi, da je njegov sanjski avtomobil Porsche Panamera, hibridno vozilo, ki ga je imel priložnost voziti v Italiji.

Naklonjen pa je tudi elektrifikaciji, kot pravi.

"Iskreno, vse se premika v to smer. Hibridi so mi všeč, ker tej smeri sledijo, pa vendar nudijo tudi možnost uporabe bencina, saj omrežje električnih polnilnic v Sloveniji še ni optimizirano. Polnilnic je seveda vse več, kljub temu pa se na elektriko lahko zaneseš predvsem v mestih, medtem ko bencin še vedno predstavlja boljšo rešitev za daljše razdalje," je povedal.

Preberite še, kakšna norost se je kapetanu slovenske odbojkarske reprezentance, Tinetu Urnautu, pripetila na italijanskih cestah

Priporočamo tudi: Ponos Slovenije, Luka Dončič, ima v lasti ti 2 vozili! (In verjemite, imeli bi ju tudi vi)