To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva!

Veliko časa preživi za volanom in na cesti, zato sta zanjo varnost in udobje na prvem mestu.

To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva! (foto: Instagram/Tina Maze) Instagram/Tina Maze
15. 12. 2022

Naša najuspešnejša alpska smučarka Tina Maze dobro ve, kako pomembno je imeti zanesljivega jeklenega konjička. Zdaj je svojim oboževalcem pokazala, kakšen avtomobil bo preizkusila, kot je zapisala sama.

"Odločila sem se, da v tem mesecu preizkusim nov avto, ki se mi zdi drugačen!"

"Ko vidiš in se dotakneš nečesa novega, nekaj česar še ne poznaš ... se začne odpirati povsem nov svet! Kako se vam zdi? Mi paše?" je na Instagramu spraševala svoje sledilce.

Številni so ji sporočili, da ji tak avto res lepo pristaja, nekateri so imeli nekaj pripomb. No, res je tako, da se bo vedno našel kdo, ki ne bo zadovoljen, a pomembno je, da je zadovoljna Tina.

"Ali poznate znamko DS?" je med drugim nagovorila svoje sledilce.

"Ko sem ga kdaj pa kdaj opazila na cesti, sem se vedno spraševala, kaj pomenita ti dve črki. Sedaj sem ugotovila, da D pomeni different in S Spirit - Different Spirit. Sama bi (op. p.) se opisala kot drugačno po duši in tisti, ki me poznate, veste, da rada naredim stvari kdaj drugače od pričakovanj. Veselim se novih trenutkov, krajev in čustev, do katerih me bo pripeljal ta novi avto. Z vami bom delila svojo pot in za vas zapisovala ‘dnevnik na poti’. Še vedno z namenom, da vas navdušim! Pa čeprav tokrat ‘le s pisanjem’," je še sporočila.

Prepričani smo, da jo za volanom čaka še veliko lepih pustolovščin v družbi njenih najbližjih.

Kot je znano, se Tina rada odpravi na potep z avtom, pa tudi dopustovanje v avtodomu ji je zelo pri srcu, tako da so ceste stalnica v njenem življenju. Verjetno bo med vožnjo v novem avtu zelo uživala, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Za več tehničnih podrobnosti o lepotcu, ki ga po novem vozi Tina Maze, smo se obrnili tudi k pooblaščenemu prodajalcu DS Automobiles, od katerega pa odgovora še nismo prejeli. Vse podrobnosti bomo z vami delili takoj, ko jih prejmemo.

Članek je bil prvotno objavljen na Govori.se

Preberite še: To je najbolj prestižni Adriin avtodom! Preverite, kaj se skriva v kabini in pod njo

Priporočamo tudi: Policija kmalu z novim orodjem za nadzor prometa