Vas zanima, kakšen avto vozi Modrijan Blaž Švab? (TOLIKO stane!)

Znani pevec se vozi v enem izmed najbolj priljubljenih avtomobilov v Evropi!

Vas zanima, kakšen avto vozi Modrijan Blaž Švab? (TOLIKO stane!) (foto: Goran Antley) Goran Antley
2. 9. 2022

Slavni pevec skupine Modrijani in voditelj oddaje V petek zvečer, Blaž Švab, je na svojem Instagram profilu v letošnjem maju ponosno pokazal svojega jeklenega konjička. 

Tisti, ki ga poznajo, ali pa so ga imeli priložnost srečati na cesti, dobro vedo, da se je takrat naokoli prevažal v Volkswagnovem Tiguanu, s katerim se je varno in udobno pripeljal tudi na številne zabave po Sloveniji.

Z njim se je Blaž pohvalil še na družbenih omrežjih. Cena njegovega avtomobila se začne pri 37.600 evrih, odvisna pa je od količine dodatne opreme, ki jo izbere posameznik. 

Poglejte si ga tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaž Švab (@blazsvab)

Več o vozilu Volkswagen Tiguan si preberite v tem članku.

Smo pa v teh dneh opazili, da se je Blaž na Instagramu "pobahal" z novim modelom Volkswagen Arteon, natačneje z modelom Arteon Shooting Brake R-Line 2.0 TDI. Vse podatke o omenjenem vozilu najdete TUKAJ.

Poglejte ga tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaž Švab (@blazsvab)

Videti je, da je Blaž s svojim trenutnim avtomobilom močno zadovoljen, cena slednjega pa znaša 51.013,58 evrov, kot navajajo na spletni strani avtohiše Štaleker.

Pa še zanimivost: znano je, da se Modrijani na svoje nastope ne peljejo skupaj, saj prihajajo iz različnih koncev Slovenije. Individualna vožnja jim je lažja in ljubša, medtem ko se na bolj oddaljene lokacije pripeljejo z dvema voziloma.

Fotografije: Goran Antley

Preberi še: Razkrivamo, kakšen je položaj nemške avtomobilske industrije ta hip

Priporočamo tudi: Ne boste verjeli, kaj ta noro razkošna jahta skriva v svoji notranjosti