Vroč seks v avtu? To so zgodbe ljudi, zaradi katerih si ga boste zaželeli takoj zdaj!

Čas je, da svojo akcijo prestavita še kam dlje od domače postelje ...

Vroč seks v avtu? To so zgodbe ljudi, zaradi katerih si ga boste zaželeli takoj zdaj! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2022

V filmih se zdi seks v avtu nekaj najbolj seksi, vročega in strastnega. Kakšna pa je realnost?

Tudi v resnici je lahko seks v avtu strasten in prav zabaven, a hkrati je lahko tudi precej neroden. Premalo prostora na zadnjih (ali sprednjih) sedežih, strah, da bi vaju kdo zalotil ... Zaradi vseh teh omejitev je lahko seks manj prijetna izkušnja, a vendar smo za vas zbrali nekaj napotkov, da bo vajina avantura na štirih kolesih nepozabna.

To so zgodbe ljudi, ki so profesionalci v tem, kako seksati v avtu

1

"Moj fant ima manjši avto, oba sva pa precej visoka. Poskusila sva tako, da je on sedel na zadnjem sedežu, jaz pa sem ga jahala, kar se nama ni obneslo. Na koncu sem se jaz ulegla na hrbet tako, da sem imela glavo naslonjeno na sredinsko naslonjalo za roko.

Noge sem položila na vzglavje zadnjega sedeža, kolena pokrčena, on pa je še naprej sedel kot prej. Čeprav se morda sliši nekoliko zmedeno, je definitivno delovalo!"

2

"Katerikoli sedež bo okej, a vnaprej določita, katerega želita uporabiti. Če želita uporabiti (so)voznikovega, je kavbojka najbolj zanesljiv in enostaven položaj za izvedbo. Zadnji sedeži: ona sedi, on pa je na njej tako, da je obrnjen navzdol in jo gleda ali pa kavbojka, obratna kavbojka, pravzaprav karkoli, kar vama je udobno.

Seveda je zadnji sedež tako priljubljen z razlogom, saj lahko ležita. A vendar ne izključujta opcije, ko oba sedita eden poleg drugega in se skupaj samozadovoljujeta (ali pa drug drugega)."

3

"Seks v avtu je fantastičen, ko enkrat ugotovita, kateri položaj vama ustreza. Vse je odvisno od vajinih teles. Jaz sem recimo visok, moja žena je zelo nizka, zato sprednji sedež porinem nazaj, kolikor gre, ona pa spleza name.

To je eden izmed mojih najljubših načinov za seks. No, imejte v mislih, da v tem položaju ženska opravi večino dela. Ko se utrudi, se včasih uleževa čez zadnje sedeže, kar pa je nekoliko težje glede na mojo višino in manjši avto."

4

"S fantovo družino smo šli na vikend izlet v naravo. Seveda ni bilo nič presenetljivega, da se nama ves ta čas ni ponudila nobena priložnost za seks, zato sva bila do našega odhoda domov oba že precej pohotna. Zapeljala sva na neko odmaknjeno cesto v nacionalnem parku in, khm, opravila brez motenj.

Seks sicer ni bil tako dober, če sem iskrena, še posebej, ker za tem nisva imela časa za crkljanje. A zaradi vse te vznemirjenosti in vrtoglavega konca je seks v avtu vredno vsake toliko prakticirati."

Preberite še:  Raziskali smo, v katerem avtu se najbolje seksa

Priporočamo tudi: Preverite, kateri znamki je že vrsto let zvest Anže Logar in katere tri avtomobilske posebneže skriva v svoji garaži