Supermoto izlet na Balkan (video)

Končno je izšel video našega dirkaškega izleta v Srbijo. Čaka vas dvajset minut norenja z motocikli, početja neumnosti in seveda tresočih se riti v počasnem posnetku.

9. 1. 2013

Iz Srbije smo se vrnili s 33GB GoPro posnetkov, ki jih je bilo treba pretopit v Youtube video (blog izleta si lahko preberete TUKAJ). Naloga je padla na moja pleča in po dolgem usklajevanju posnetkov in še daljšo prokrastinacijo sem se med novoletnimi počitnicami končno odločil, da se resno lotim dela.

Do takrat sem sicer že naredil uvodni del in nekaj zahtevnih vmesnih kadrov, vendar sem med počitnicami zavihal rokave in veliko ur vsak dan namenil videu (ni kaj, dobro izkoriščene počitnice). 31.12. 2012 je tako izšel Supermoto Balkan tour.

V opozorilo: zaradi količine časa, ki sem ga porabil za končni izdelek sprejemam le pohvale. Kritike, tudi najbolj konstruktivne bodo deležne kislih odzivov in večletnih zamer!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri