Dokazovanje ali nočni dreg rejs

Pripeljem pri rdeči luči na semaforju za voznika na Z750, ki je imel na sedežu za sopotnika parkiranega še prijatelja.

19. 8. 2008

Voznik je imel poleg adidask, kratkih hlač in kratke majice (verjetno so bili in najnovejše 2012 Dainese kolekcije z nevidnimi ščitniki iz kevlarja) na sebi čelado in majhen ledvični pas, sopotnik pa le zaščito, kot mu jo je namenila mati narava (integrirana ali 'ugrađena' čelada).

Ta sopotnik me vpraša, kolk 'kubov' ima moj motor in povem, da 900. Torej 150 več kot njuna kobilica.

Rdeča, oranžna, zelena /voice="miran ališič"/on/: ulalaulala, dramatičen štart! Voznik Kawasakija je močno potegnil iz križišča, njegov tekmec na oranžnem Benelliju pa kot zgleda danes nima sreče, štartal je namreč zelo slabo. Uuuuu, dame in gospodje, Kawi se je že razvila prva prestava in skozi Akrapovičev ror odmeva tuljenje, nad katerim so navijači v nočnem Kranju naravnost navdušeni.

Franci: No, Kawasaki je z modelom Z750 vsekakor zadel v črno, saj je z agresivnim dizajnom vsekakor postal prodajni hit . .

Franci, oprosti ker te prekinjam - dirkača imata srečo, da je na križišču pri Gradbinki zelena luč, zato zdaj v rdečem polju vrtljajev tuli že druga prestava, in, ali se bo šofer odločil še za uporabo tretje? Ulalaaa, prav sem imel, cesta je prazna in v močni prednosti pred voznikom TNT-ja zdaj par na Z-ju že drvi z, kaj pa vem, recimo vsaj 150 kilometri na uro mimo križišča pri F1. Kakšna dirka! /voice="miran ališič"/off/

Ker je na predzadnjem semaforju svetila rdeča luč, smo spet skupaj stali v križišču. Torej časovno gledano, nista pridobila nič. No ja, sopotnik brez kahle na glavi nekaj solz v oči in frizuro, kot da bi mu popiz*** fen. Zmanjkalo je časa, da bi jima svetoval, da zavijeta proti severu eno križišče kasneje, v smer, kjer ob cesti gorijo svečke. Spomladi sta dva mladca tam zapustila naš svet na Hanspree repliki . . Zakaj že? A ni bilo govora o neki hitri vožnji in izsiljevanju iz neprednostne ceste?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri