Znani so lokacije in termini letošnjih motokros šol

AMZS bo letos v sodelovanju z MyTeam Motocrossom organiziral tri motokros šole, namenjene učenju osnov pri vožnji. 

6. 6. 2019

Šole bodo primerne tako za rekreativne voznike kot tudi za tiste nekoliko bolj izkušene, a bo vse skupaj temeljilo na podmladku, zato lahko na dogodek prijavite otroke med šestim in 13. letom starosti. Pri MyTeamu pa so poskrbeli tudi za tiste, ki svojega motocikla nimate, saj si ga boste lahko pri njih izposodili.

Glede na predhodno znanje vožnje se bodo udeleženci razdelili v dve skupini, in sicer med začetnike in nadaljevalce. Slednji bodo večino treninga opravili na stezi, prav tako pa bodo prejeli veliko nasvetov, ki jim bodo na prihajajočih tekmah še kako koristili. Začetniki pa se bodo pobližje spoznali s tem športom, opremo, pravili in se seveda preizkusili v vožnji na poligonu. 

Izvajalci programa bodo trenerji iz vrst MyTeama: Tjaša Fifer, Tomaž Kotar, Bogdan Zidar, Simon Marčič in Jaka Završan, dodatno pa se jim bo pridružil še odlični nekdanji tekmovalec Sebastijan Kern. 

Datumi in lokacije:

16. 6. - Brnik
22. 6. - Slovenske Konjice
18. 8. - Trbovlje

Število prijav je omejeno, strošek programa v višini 20 evrov pa se poravna na dan dogodka. Ostale stroške izvedbe šole krije podjetje Akrapovič, ki je tudi glavni podpornik letošnjih motokros šol. Za več informacij se obrnite s klikom na MyTeam Motocross.