Ali Triumphova anketa napoveduje spremembe na Explorerju?

21. 6. 2015
Deli
Ali Triumphova anketa napoveduje spremembe na Explorerju?

Triumph je ena od znamk, ki veliko pozornosti posveča mnenju in odzivu kupcev svojih motociklov. Zato med kupci in vozniki svojih motociklov pogosto izvajajo ankete, na podlagih katerih razvoj novih modelov prilagodijo željam kupcev.

Na letošnjem Milanskem salonu bo po napovedih predstavljen tudi prenovljeni Explorer 1200. Podobno kot so naredili pri modificiranem modelu Tiger 800 pa Triumph tudi za Explorer v tem času za mnenje sprašuje svoje kupce.

Med vprašanji, ki so jih zastavili kupcem se najdejo tudi taka o pomembnosti pol aktivnega vzmetenja, naprednejšega ABS-a, digitalni instrumentni plošči, prilagodljivih žarometih, kameri, ki bi ves čas snemala dogajanje med vožnjo, vžigu brez uporabe ključa in podobnih zadevah.

Med najbolj zanimiva vprašanja pa sodi tisto, ki omenja zamenjavo obstoječega kardana s klasično verigo. Tako naj bi Explorer postal lažji za dobrih 10 kilogramov. Ali bo do menjave kardana z verigo res prišlo, ali bo ponujena samo izvedba z verigo, pa bomo videli na salonu v Milanu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja