AS od danes dalje s spletno trgovino. Ste vedeli, da so vzeli pod streho tudi Alpinestars?

Podjetje AS Domžale iz Trzina se širi kot naši trebuhi v veselem decembru. Po tem, ko so pod svoje okrilje vzeli še znamko Alpinestars, so zdaj prijetno presenetili še s spletno trgovino.

AS od danes dalje s spletno trgovino. Ste vedeli, da so vzeli pod streho tudi Alpinestars? (foto: AS Domžale) AS Domžale
6. 1. 2017

Očitno fantom in dekletom v Trzinu res ne manjka poguma in volje, saj v zadnjih nekaj letih prijetno presenečajo. K zastopstvu in servisu za znamko Honda so dodali še Ducati in nato postali prava veleblagovnica motoristične opreme: Dainese, Macna, Shoei, Nolan ... In nedavno tudi Alpinestars. Širok nabor ponudbe je (ob prodajalcih, ki vedno pojasniti prednosti posamičnih znamk) za stranko ena sama prednost.

Ravno danes, 6. januarja 2017, pa so nas obvestili še o otvoritvi spletne trgovine. Zanimivo je, da artiklov niso razvrstili po znamkah, temveč po kategorijah; tako lahko na primer v razdelku 'tekstilne jakne' najdemo tako izdelke Dainese kot Alpinestars, Macna in Honda ter tako primerjamo artikle različnih proizvajalcev.

Izvolite direktno povezavo: klik!

Matevž Hribar
foto: honda-as.com