Bi preizkusili BMW HP4 Race v Valencii? Če se odločite za nakup, vrnejo stroške poti!

23. 2. 2018
Deli
Bi preizkusili BMW HP4 Race v Valencii? Če se odločite za nakup, vrnejo stroške poti! (foto: BMW)
BMW

Po 20-minutnem ogrevanju z S1000RR boste lahko zapeljali le 171 kilogramov težko 215-'konjsko' raketo.

BMW je, čeprav na svetovnem prvenstvu superbike ne tekmujejo več, izdelal najboljši in najbolj prestižen superbike na svetu – vsaj tako trdijo sami. A ker so o tem tako prepričani, potencialne kupce med 9. in 12. marcem 2018 vabijo na mednarodne testne dneve v Valencio, torej na dirkališče, kjer se vsako leto razplete svetovno prvenstvo MotoGP.

Po 20-minutni 'ogrevalni' vožnji z S1000RR bo sledila prav tako dolga seansa s HP4 Race. Vse vožnje bodo potekale v družbi profesionalnih inštruktorjev, vozniki pa bodo razvrščeni v tri hitrostne skupine. Poleg motocikla bodo udeleženci na dogodku spoznali osebje, ki stoji za razvojem te cestne rakete.

BMW bo kril stroške testnih voženj, merjenja časov krogov za lastnike modelov HP4 s svojimi motocikli, strežbe prek dneva in večerje, udeleženci pa bodo morali sami poskrbeti za prevoz do dirkališča in nočitve. Ampak! Če vas bo HP4 Race prepričal in boste odkartali 76.000 evrov, vam stroške prevoza in nočitev vrnejo. Če vas mika, se obrnite na trgovca z motocikli BMW.

O motociklu smo pisali tukaj: Najlažji in najmočnejši BMW-jev superbajk vseh časov: BMW HP4 Race. Za Slovenijo predviden en primerek!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja