Eneos tudi pri nas prek Eurotonove mreže

4. 8. 2016
Deli

Olja in maziva številka ena na japonskem so od letos na voljo tudi pri nas preko trgovske mreže Euroton. Eneos je morda v Evropi nekoliko manj poznana blagovna znamka, saj so tradicionalno svoje sile usmerjali na azijske in ameriške trge. Njihov znak in ime pa vsem vam, ki redno spremljate dirke MotoGP nista tuja, saj so že več let ponosni pokrovitelj yamahine tovarniške MotoGP ekipe.

. Motornem olju in mazivom ter sprejem Eneos zaupata svetovi prvak Jorge Lorenzo in legenda dirk MotoGP Valentino Rossi. Vrhunski stroji zahtevajo vrhunska maziva, zato so se pri Eneosu za sodelovanje na dirkah MotoGP odločili tudi zaradi razvoja svojih produktov.

Le najvišje zahteve omogočajo najboljše izzive in s tem tudi napredek. Eneos motorno olje je razvito, da zadosti najvišjim standardom avto-moto industrije. V njihovi ponudbi tako najdete najzmogljivejša olja, ki nudijo optimalne zmogljivosti in zaščito pri najvišjih obremenitvah in temperaturah ter tudi okolju prijazna motorna olja, ki pripomorejo pri znižanju porabe goriva. Blagovna znamka Eneos spada pod okrilje korporacije JX Nippon Oil & Energy Corp, največjega oljarja na japonskem.

Ponudbo olj in maziv za motocikle in avtomobile najdete v poslovalnicah Euroton po celi Sloveniji.

Pek

Foto: Arhiv MM

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"