GasGas stopa v novo dobo - spremljajte prenos v živo

22. 9. 2020 | Jure Šujica
Deli
GasGas stopa v novo dobo - spremljajte prenos v živo (foto: GasGas)
GasGas

Predstavitev si boste lahko ogledali tudi na naši spletni strani.

Španska znamka motociklov GasGas v letošnjem letu praznuje 35. obletnico obstoja. A, če je bila znamka še do nedavnega bolja ali manj osredotočena na izdelavo trail motorjev, pa so leta 2019 nastopile korenite spremembe. Tedaj je namreč GasGas prešel pod okrilje precej večje znamke motociklov KTM oziroma koncerna Pierer, kar je bila tudi napoved korenitih sprememb, ki bodo sedaj končno predstavljene tudi javnosti.

Avstrijska oblast je namreč Špance usmerila na nova pota in njihovo ponudbo razširila tudi na motocikle za motokros, enduro in 'cross-country' – jasno ob obstoječi liniji trialov. Kako bodo ti videti v praksi pa bo jasno že danes, ko bo prenovljena znamka predstavila svoje novosti za modelno leto 2021.

Kako bodo novosti videti in katere so spremembe pa boste lahko med prvimi izvedeli tudi sami. GasGas je namreč pripravil spletno tiskovno konferenco, na kateri bo predstavil vse svoje novosti, le-ta pa bo dostopna tudi splošni javnosti. Predviden začetek predstavitve je napovedan za danes ob 17. uri.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"