Honda CRF 1100 Africa Twin (2022) - več opreme, aktualni modeli pa kmalu po akcijski ceni

Honda je za prihodnjo motoristično sezono malenkostno dodelala izredno priljubljeno in vsestransko Africo Twin.

Kot je v navadi za skoraj vsako modelno leto so se v Hondinem oblikovalskem oddelku poigrali z barvnimi grafikami, poleg tega pa bosta tako osnovni model kot bogatejši Adventure Sports dobila nekaj dodatne opreme.

Od leta 2022 bo osnovni model bogatejši za aluminijast nosilec kovčka, model Adventure Sports pa bo dobil nov vetrobran, ki je v osnovi sicer nižji za 110 milimetrov, vendar je ročno nastavljiv v petih stopnjah. Navkljub manjši površini naj bi zaradi spremenjene aerodinamike vetrna zaščita ostala na enakem nivoju, bo pa zaradi tega zagotovo boljša preglednost nad dogajanjem neposredno pred motociklom.

Vsi tisti, ki se boste odločili za različico z avtomatskim DCT menjalnikom, pa boste v primerjavi z aktualnimi modeli dobili nov software, ki skrbi za še bolj gladko prestavljanje.

Uvoznik Motocenter AS Domžale d.o.o. sporoča, da se bodo maloprodajne cene za modelno leto predvidoma malenkostno podražile, hkrati pa sporoča tudi to, da bodo vse Africe modelnega leta 2021 kmalu na voljo po nekoliko nižji akcijski ceni.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol