Husqvarna nagrajuje slovenske športnike

16. 2. 2010 | Matevž Hribar
Deli
Husqvarna nagrajuje slovenske športnike

Tovarna bo za nagrade tekmovalcem v slovenskem in avstrijskem državnem prvenstvu namenila 275.000 evrov. Poleg popusta pri nakupu novega motocikla bodo tekmovalci na državnem nivoju nagrajeni z do 250 evri na dirkaški dan!

Dirkači (a sem pozabil na kakšno dekle? )! Da ne boste več le tožili, kako slabo ste nagrajeni za uspehe na državnih tekmovanjih, je Husqvarna pripravila prav posebno akcijo za vse tekmovalce v panogah enduro, motokros in supermoto.

Vsem lastnikom dirkaških licenc ponujajo 10-odstotni popust pri nakupu novega motocikla, obenem pa bodo nagrajevali vse Husqvarnine voznike z motocikli od letnika 2008 dalje, ki se bodo na državnem prvenstvu uvrščali tja do 20. mesta. Za prvo mesto na supermoto dirki bo tekmovalec na primer prejel nagrado 125 evrov in če to pomnožimo z osmimi dirkami v letu, si bo lahko na koncu leta prislužil nič manj kot 2.000 evrov.

Enako bodo nagrajevali tudi motokrosiste, medtem ko bo zmagovalec posamične enduro dirke dobil 125 EUR in imel tako v letu 2010 možnost prislužiti tisoč evrov. Najbolj pohvalno je to, da ne bodo nagrajevali le najboljših tekmovalcev, temveč uvrstitve vse do 20. mesta. 10 evrov na dan za dvajseto uvrščenega morda ni veliko, pa vseeeno - za ta denar lahko kupite polomljeno ročico zavore . .

Nagrade ne bodo izplačane v denarju, ampak se bo v tednu po dirki potrebno zglasiti pri Langusu ali Motorjetu, kjer vam bodo za dobljeni znesek ponudili Husqvarnine rezervne dele.

Podrobne informacije lahko razberete iz priložene PDF datoteke ali se pozanimate pri Langusu ali Motorjetu.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol