Husqvarna se želi širiti na slovenski trg

27. 6. 2014
Deli

Husqvarna, najstarejša blagovna znamka med proizvajalci motociklov je v lanskem letu doživela korenite spremembe, ki bo to legendarno ime po mnenju vodstva postavilo Husqvarno nazaj na vodilno mesto v terenskem motociklizmu. Blagovna znamka je močna, s povsem novimi produkti in dilersko mrežo, ki nastaja prav v teh trenutkih. Trenutno iščejo partnerja za slovenski trg,...vas zanima? No takole pravijo o tej zadevi:

'Širitev na slovenski trg je je za nas zelo pomembno, saj želimo začeti na novo z močnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji', je dejal Hans Steiner, generalni direktor Husqvarne za osrednjo vzhodno Evropo, kamor spada tudi Slovenija. 'Predvsem želimo dokaj majhno a zelo močno mrežo distributerjev. Zato iščemo partnerje z izkušnjami v segmentu terenskega motociklizma, a odprti smo tudi za druge predloge in pripravljeni na pogovor z vsemi zainteresiranimi potencialnimi partnerji. Zadovoljstvo kupcev je naš ključni element v novi dobi motociklov Husqvarna', še dodaja Steiner.

Huqavarna ravno sedaj začenja z novo dobo v svoji bogati zgodovini pod okriljem skupine KTM, predvsem pa pridobiva ogromno na račun tesnega sodelovanja z številko ena v svetu terenskega motociklizma. Glavni fokus novih motociklov Husqvarna je v tekmovalnem enduro in motokros segmentu. Motocikli Husqvarna so sedaj pozicionirani na trgu kot premijska blagovna znamka v svetu terenskega motociklizma, ki uporablja najkakovostnejše komponente, ki jih cenijo tako profesionalni kot tudi rekreativni vozniki.

KTM Central East Europe s sedežem v Bratislavi na Slovaškem skrbi za motocikle znamke KTM kot tudi Husqvarna v osrednje evropski regiji, ki jo sestavljajo države: Slovenija, Poljska, Češka, Slovaška in Madžarska. Svojim trgovcem nudijo visok nivo podpore preko specializiranega oddelka za delo s kupci, popolno delujočo spletno platformo za vse trgovce in predvsem z takojšnjo dobavo motociklov in nadomestnih delov, neposredno iz tovarne.

Vsi zaintetresirani dobite več informacij tudi na tem mejl naslovu: roman.korpas@husqvarna-motorcycles.com

PEK

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja