Husqvarna v Milano s tremi cestnimi modeli

23. 10. 2014
Deli
Husqvarna v Milano s tremi cestnimi modeli

Husqvarna je bila z vidika lastniške strukture v zadnjih letih deležna velikih pretresov, kar se je vsakokrat nekoliko poznalo tudi pri ponudbi njihovih modelov.

Ko je s Husqvarno upravljal BMW so njihovi motocikli iz blata in motokros stez zapeljali tudi na asfalt, večina pa jih je takoj po prehodu v roke KTM-a hitro izginila. A Avstrijci kot kaže s tem manevrom niso želeli pomagati k uspehu svojih modelov, saj so želeli le prevetriti in posodobiti ponudbo tudi v tem razredu.

V Milano naj bi namreč pripeljali tri motocikle, ki bodo vsaj glede na njihovo osnovno obutev namenjeni predvsem vožnji po cesti. Ali bodo modeli pripravljeni za proizvodnjo ali pa bodo vsi trije zgolj koncepti javnosti še ni povsem znano. Poznavalci situacije pravijo, da bi znal biti enovaljni 450-kubični FS 450 pripravljen za serijsko proizvodnjo, druga dva, prav tako predstavnika supermoto motociklov pa naj bi na salonu prikazala nove tehnične rešitve in materiale, ki bi jih znala znamka v prihodnjih letih postopoma uvesti na svoje serijske motocikle.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"