Jesenski moto piknik v soboto 17.9.2016

12. 9. 2016
Deli
Jesenski moto piknik v soboto 17.9.2016

Po pomladanski veliki otvoritvi sezone so se pri AS Domžale ponovno odločili, da na svoje dvorišče na veselo druženje in zabavo povabijo vse motoriste in tiste, ki jih svet na dveh kolesih zanima.

Ker vam lahko iz prve roke povemo, da je bilo na spomladanski otvoritvi vzdušje fenomenalno, vam za jesenski piknik, na katerem se bo gotovo veliko dogajalo, svetujemo, da odpoveste vse obiske, na morebitnih porokah hitro vržete tisto pest riža, potem pa hop na motor, in v Trzin k AS Domžale motocentru.

Da pa se ne bo samo jedlo in pilo so se fantje, ki jih vsi pravi ljubitelji kvalitetne motoristične opreme, motociklov Ducati in Honda gotovo že dobro poznate, zelo potrudili. Tako boste lahko v soboto brezplačno preizkusili ali poservisirali čelade znamk Nolan, Arai in Shoei. Zainteresirani se boste lahko zapeljali tudi s testnimi motocikli Ducati in Honda, tisti, ki pa potrebujete kakšen kos motoristične opreme, pa boste lahko v salonu prihranili nekaj evrov, saj boste deležni posebnega popusta.

Če boste na piknik prišli z motociklom vam ga bodo fantje iz servisa brezplačno pregledali, medtem pa si boste lahko razširili obzorja z ogledom številnih predstavitev, med njimi; predstavitev izpušnih sistemov Akrapovič, predstavitev olj Repsol, predstavitev pnevmatik, predstavitev karbonskih izdelkov podjetja FullSixm, predstavitev najnaprednješega in najbolj dodelanega sistema za avtomatski izklop smernikov, ki je v celoti plod Slovenskega znanja, in še marsikaj. Tam bomo tudi predstavniki medijskih hiš, to smo tisti, ki vas dnevno zasipamo s pametjo in novostmi s sveta motociklov. Tam boste izvedeli tudi vse o treningu varne vožnje AMZS, v glavnem, če vas ne bo, imate pač zelo strogo ženo ali punco. Lahko pa svojo damo pripeljete s sabo, tudi za njih bo zanimivo.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, glasba bo dobra, vreme bo pikniku naklonjeno, bencin se jutri poceni za dva centa, zato ne smete manjkati.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"