Špindler in Novakovič premagala romunsko divjino!

18. 7. 2015 | Tina Torelli
Deli

Danes se je zaključila 12. edicija hard enduro relija Red Bull Romaniacs v Romuniji. Jonny Walker je bil na 600 km dolgi dirki le za 2 minuti boljši od Grahama Jarvisa. Naš najboljši ekstremni enduraš Miha Špindler, po novem tudi član slovenske enduro reprezentance, ki septembra odhaja na dirko International 6 days Enduro na Slovaško, je dirko zaključil na odličnem 14. mestu!

In to ni edini slovenski uspeh - veseli smo tudi dosežka borbenega Miloša Novakoviča, ki je bil v bronastem razredu 24.! Kot zanimivost: na 25. mesto, tik za Novakovičem, se je uvrstila Sandra Gomez Cantero, španska prvakinja v trialu, debitantka na Romaniacsih in sestra Alfreda Gomeza Cantera, ki je bil danes tretji.

Miha Špindler je ob prihodu v cil povedal: "Za mano so štirje izjemno težki dnevi, zato sem vesel, da sem sploh prišel do cilja. Vsak dan je bil zanimiv po svoje, naporen in zelo drugačen od prejšnjega. Boril sem se z zelo težkimi tereni, predvsem pa sam s seboj. Po celem telesu imam odrgnine in modrice, boli me čisto vsaka mišica in da o žuljih ne govorim."

Bojne rane, Miha, bojne rane ... :-)

Čestitke obema z ekipo tudi z uredništva Moto magazina!

Tekst: Tina Torelli

Fotografije: Irina Gorodniakova, Yana Stancheva

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"