Marko Jager išče ime za dirkalni štirikolesnik

30. 3. 2012
Deli

Marko Jager, član ekipe MS racing team, je pred dnevi že začel z predelavo svojega novega štirikolesnika v dirkalnik in sedaj zanj išče tekmovalno ime.

Povsem nov in serijski Can Am Outlander XT 650, ki mu ga je zagotovil avstrijski distributer Schantl Quad&ATV bo namreč evoluciral v pravi bombnik.

Marka, ki je omenjeni štirikelsnik že razstavil v prafaktorje, zdaj čaka predelava šasije, amortizerjev, rok, menjalnika, različnih komponent in vgradnja 1000-kubičnega in več kot 100-'konjskega' Rotaxovega motorja.

Green Monster ali projektno ime MJ-ER 01-12 nakazuje, kakšne barvne linije naj bi prevladovale in da omenjeni projekt ne bo ostal pri številki 01. Projekt, ki ga lahko spremlajte ekskluzivno na moto-magazin.si in Facebook strani Marka Jagra, pa ponuja tudi eksluzivno nagardo za tistega, ki bo izbral najizvirnejšo ime za Green Monster in sicer divjo vožnjo in poziranje z Marko Jagrom, T-shirt Marko Jager 15 in nagrado Skiro ATV Pnevmatik centra iz Prebolda. Nagrado bo nagrajenec prejel na celjskem sejmu Moto Boom.

Predloge pošljite na e-poštni naslov moto-magazin@adriamedia.si.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja