Mitas bo na salonu EICMA v Milanu predstavil novo pnevmatiko Mitas Touring Force

31. 10. 2018 | Matjaž Tomažič
Deli
Mitas bo na salonu EICMA v Milanu predstavil novo pnevmatiko Mitas Touring Force

Mitas se s svojimi pnevmatikami hitro uveljavlja na trgu, vseskozi pa pripravlja tudi nove in izboljšane modele pnevmatik.

Za lastnike športnih potovalnikov so pripravili novo pnevmatiko, ki bo uradni krst doživela na salonu EICMA v Milanu. Mitas Touring Force bi morala biti še bolj 'lepljiva' in trajnejša od aktualnih modelov.

Ob predstavitvi bo nova pnevmatika na voljo v naslednjih dimenzijah: 120/60ZR17, 120/70ZR17 za sprednja kolesa ter 160/60ZR17, 180/55ZR17, 190/50ZR17 in 190/55ZR17 za zadnja kolesa.

Pri Mitasu so o novi pnevmatiki povedali naslednje:

S virtualno 3D-tehnologijo smo razvili dezen, ki se zaključi pred ramenskim delom, kar omogoča maksimalen stik s podlago v nagibih. Postavitev, smer in globina kanalov dezena zagotavljajo izjemne vozne lastnosti v različnih cestnih in vremenskih razmerah. 

Zaradi uporabe nove tehnologije vgradnje različnih zmesi (Multi Compound Tread Technology oz. MCTT) sredinski del pnevmatike TOURING FORCE zagotavlja več prevoženih kilometrov, ramenski del pa odličen oprijem v ekstremnih nagibih.    

Posebne zmesi zagotavljajo najboljše vozne lastnosti in izjemno uravnoteženo obrabo. Rezultat kombinacije dezena in tehnologije MCTT je maksimalen oprijem na mokri in suhi podlagi. Visoka vsebnost silike in posebni dodatki zagotavljajo optimalen oprijem pri nizkih temperaturah in na mokri podlagi, hkrati pa med vožnjo zmanjšujejo prehajanje komponent iz gume na površino pnevmatike, kar ohranja konstantnost voznih lastnosti celotno življenjsko dobo pnevmatike.    

Prodajalci Mitasovih pnevmatik bodo prve pnevmatike Touring Force na zalogo prejeli v marcu 2019.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"