Mitas Sport Force+

29. 1. 2015
Deli

Mitas je predstavil novo generacijo radialne motorske pnevmatike Sport Force+ za voznike športnih, naked in touring motociklov.

Pnevmatika Sport Force+ je izdelana iz nove zmesi, ki temelji na najnovejših spoznanjih Mitasovega razvojnega oddelka. Pnevmatike Mitas Sport Force+ bodo na svetovnem trgu na voljo od februarju 2015 dalje. Vse dimenzije pnevmatike Sport Force+ so izdelane v hitrostnem razredu (W), ki dopušča hitrosti preko 270 km/h.

Nova pnevmatika Sport Force+ je rezultat nedavnih razvojnih aktivnosti, intenzivnih testiranj in visokokakovostnih v zmes pnevmatike vgrajenih elastomerov. Zaradi uporabljene tehnologije močne karkase (SCT) je pnevmatika Sport Force+ visoko zmogljiva skozi celotno življenjsko dobo. Odličen oprijem na različnih voznih podlagah, pri različnih temperaturah in pogojih vožnje je rezultat tehnologije optimiziranja oblike kanalov (OGT 3D). Vozniki pnevmatik Sport Force+ bodo vsekakor znali ceniti lahkotno in progresivno zavijanje z najvišjo možno kontrolo in stabilnostjo pri visokih hitrostih skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike. Naštete karakteristike so rezultat kombiniranja dveh različnih tehnologij: tehnologije močne karkase (SCT) in metode končnih elementov (FEA) za definiranje odtisa pnevmatike.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"