Izšel je Motokatalog 2009

9. 3. 2009
Deli
Izšel je Motokatalog 2009

Od 9.3.2009 današnjega dne dalje je na prodajnih policah naprodaj katalog s podrobnimi opisi in tehničnimi podatki motociklov, skuterjev in motoristične opreme. Za poslastico smo pripravili tudi članek o enduro bontonu z enajstimi pravili, katerih bi se moral držati vsak enduraš.

Kupiti nov motocikel ali ne? Se morda splača počakati eno leto? Ali pa kupiti rabljenega? Na ta vprašanja vam težko odgovorimo, lahko pa vam pomagamo pri odločitvi, katerega pripeljati k hiši. Pripravili smo namreč Motokatalog za leto 2009, kjer boste našli podrobne opise vseh (no, pustimo kakšne eksote) motociklov, ki jih je mogoče kupiti v Sloveniji, če pa že ne pri nas, pa v kateri od bližnjih držav EU.

Poleg pregleda motociklov, motociklov do 125 kubičnih centimetrov in skuterjev, so v katalogu posebej predstavljeni še 'športni rekviziti' za motokros, supermoto, enduro in trial, poleg tega pa smo na 11 strani strnili ponudbo zaščitne opreme in čelad.

Posebej za vse, ki se radi na dveh kolesih zapeljete izven urejenih cestišč, pa je namenjen članek z naslovom 'Ne uničujte! Odnosov in narave.', s katerim bi radi osvestili tisti del endurašev, ki s svojim vedenjem mečejo slabo luč na vse motoriste. Preberite si 11 nasvetov, izjavi Mirana Stanovnika ter Silvina Vesenjaka in višine kazni, ki vas lahko doleti pri kršenju zakona v Sloveniji ter sosednjih državah.

Prijetno branje!

Ekipa moto-magazin.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja