Izšel je novi Motokatalog

26. 2. 2010
Deli
Izšel je novi Motokatalog

Motocikli, skuterji, oprema in članka o pripravi motocikla na avanturo ter o motošportu kot športu. Prvi objavljamo cenike z DMV-jem!

Sneg se topi, termometer leze na pozitivno stran skale in zadnji čas je, da se odločite s čim se boste vozili v letu 2010.

Pregled motociklov

Pripravili smo pregled motociklov in skuterjev in se potrudili, da je pri modeli objavljena tudi aktualna cena. Razen pri zastopnikih za Suzuki, Aprilio ter Moto Guzzi (ti bodo ceno objavili v začetku marca in jih boste lahko prebrali v Avto magazinu), smo uspeli zbrskati cene z novim davkom in ugotovili, da bodo po 1. marcu uvoženi motocikli dražji tudi do 15 odstotkov!

Motoristična oprema

Pripravili smo tudi pregled motoristične opreme, katero smo letos razdelili v štiri skupine: za na potovanje, na dirkališče, za v blato ter za v mesto. Prepričani smo, da se najde za vsakokar nekaj, saj smo izbirali cenovno različno pozicionirane izdelke različnih blagovnih znamk.

Moto šport

Vas zanima, kolikokrat v minuti voznikovo srce utripne na superšportni Yamahi R1, na štirikolesniku Can Am DS 450 ali na Husqvarni WR 125? Obrnite na stran 188 in preberite članek z naslovom Motošport JE šport.

Z merilnikom srčnega utripa smo se zapeljali na treh različnih tipih motociklov in povprašali Miha Sprinčnika (enduro), Uroša Nastrana (supermoto) in Igorja Jermana (cestni motociklizem), kako se sami pripravljajo na dirkaško sezono.

Če pa vam bolj kot šport diši avanturizem, pa vam bodo všeč nasveti, kako pripraviti motocikel za daljše potovanje v (ne)znano in koliko vas bo določena oprema olajšala v denarnici. Preberite si članke Pripravite ga na najhujše.

Veliko užitkov ob branju in na cesti!

Moto katalog je v prodaji od 26. februarja 2010.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"