Motokatalog 2008

17. 3. 2008
Deli

Na prodajnih policah kioskov, trgovin in bencinskih črpalk že lahko najdete letošnjo izdajo Motokataloga.

Na 196 straneh je največji poudarek seveda na motociklih, zato boste ob podrobnem opisu vsakega modela našli še tehnične podatke in oceno njegove uporabnosti na dirkališču, podeželski cesti ali na potovanju in oceno ergonomije ter stroškov.

Motocikli, katere smo v Avtomagazinu že preizkusili, imajo dopisano številko revije, v kateri je bil test objavljen, poiščete pa ga lahko tudi na spletni strani www.moto-magazin.si/moto-testi.

Seveda ne manjkajo cene, ki trenutno veljajo na slovenskem trgu in naslovi internetnih strani, kjer lahko najdete več informacij. Pri bolj pomembnih znamkah smo se tudi pozanimali, koliko primerkov je bilo registriranih v Sloveniji v lanskem letu in koliko znaša proizvodnja tovarne.

Najdete pa tudi bogat pregled skuterjev, motokros, supermoto, enduro in trial dvokolesnikov in pogledate, katere gume bi bile najbolj primerne za vaš motocikel. Brez motoristične opreme seveda ne gre – ta postaja vse bolj modna in tudi varnejša. Poglejte si, kaj ponujajo prodajalci na sončni strani Alp.

Če v garaži načrtujete novega dvokolesnika, ali pa le želite biti na tekočem o dogajanju v motorističnem svetu, nakup Motokataloga toplo priporočamo. Prijetno branje!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol