KTM predstavil linijo motokros modelov z letnico 2020

Nekakšna navada je, da motokrosistične navdušence, ki nestrpno čakajo predstavitev novih modelov, najprej razveselita Husqvarna in KTM, in prav nič drugače ni bilo niti letos. 

KTM predstavil linijo motokros modelov z letnico 2020 (foto: KTM) KTM
30. 4. 2019

Ogromno sprememb je KTM-ova linija motociklov doživela z letom 2019, zato ne preseneča, da novi modeli ostajajo dokaj podobni, a seveda ne povsem enaki. Veliko truda so inženirji vložili v razvoj motorja, ki naj bi proizvedel še nekaj več moči kot njegovi starejši rojaki, pri čemer imajo veliko zaslug testni in tudi tovarniški vozniki, ki s povratnimi informacijami izdatno pripomorejo k razvoju. Obojestransko sodelovanje z dirkači je očitno zmagovalna kombinacija, saj sta v skupnem seštevku tako v motokrosu kot v superkrosu vodilna prav KTM-ova voznika. Nekaj dodatne svežine celotni liniji 2020 dodajo spremenjene grafike, medtem ko vse drugo bolj kot ne ostaja enako. Za dobro počutje voznika bo še naprej v veliki meri odgovorno WP-jevo zmetenje, medtem ko bodo za varno in natančno zaviranje skrbele Brembove zavore. 

Podobno kot pri Husqvarni tudi pri KTM-u veliko pozornosti namenijo najmlajšim, kar se kaže v zelo razvitih motociklih, narejenih iz izključno najboljših materialov, zato ne preseneča, da je ogromno znanih dirkačev svoje začetke krojilo ravno v tej znamki. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri