Na Masters of Dirt bo nastopil tudi Aleš Rozman

18. 3. 2013
Deli

Že čez dobra dva tedna se bo v slovenski prestolnici odvil  divjifreestyle spektakel, ki združuje najboljše ekstremne športnike. Prvič v zgodovini MOD šova se bonastopajočim pridružil tudi Slovenec. Aleš Rozman bo pred domačo publiko na štirikolesniku predstavil svoje najbolj vratolomne skoke ter poskrbel, da bo domače občinstvo še bolj norelo. Celotno adrenalinsko injekcijo bodo nadgradile dovršene pirotehnične in plesne animacije atraktivnih deklet fuel girls, ki bodo na dan norcev, 1. aprila 2013, v ljubljanski dvorani Stožice premikale meje mogočega.

MastersofDirt je edinstven dogodek, saj združuje najboljše ekstremne športnike, ki prikazujejo svoje izjemne spektakularne veščine v posebno zasnovanih poligonih v arenah kot so ljubljanske Stožice. Na poligonu, ki bo postavljen v parterju dvorane, bodo vključeni novi elementi in zahtevnejše ovire, ki bodo nastopajočim omogočile še več drznih trikov. V šovu bo moč videti akrobacije z BMX kolesi, z gorskimi kolesi, na FMX motociklih, štirikolesnikih, motornih saneh in celo z UTV buggyjem. Ustvarjalci predstave MastersofDirt verjamejo, da sta ekstremni in freestyle šport zabava 21. stoletja: »Naše oboževalce in občinstvo želimo navdušiti z najboljšim, najbolj dih jemajočim in spektakularnim šovom, ki so ga kdajkoli videli,« je njihova obljuba.

Za pravo adrenalinsko simfonijo bodo v ponedeljek, 1.4.poskrbeli vozniki iz enajstih držav, med njimi prvič tudi Slovenec. Imenom kot so E.T. Torronteras, Alastair Sayer,Jon Guetter, Patrick Guimez in Massimo Bianconcini se bo pridružil tudi Aleš Rozman. Aleš sodi med najboljše FMX voznike na kvadu v Evropi. S štirikolesnikom redno nastopa na šovih v tujini, v disciplini skokov z motornimi sanmi pa je bil povabljen tudi na najprestižnejšo tovrstno tekmovanje na svetu – X Games:»Gre za posebno čast, saj so me fantje kar sami povabili zraven. Verjetno že nekaj pomeniš, če te povabijo na najboljši FMX dogodek na svetu, ki združuje najboljše voznike sveta. Vabilo mi veliko pomeni in vsekakor predstavlja višjo stopničko v moji dosedanji karieri. Treme ni, se pa noro veselim nastopiti pred tako številčno domačo publiko in še to v Ljubljani. Predstavil bom svoje najboljše trike, saj je popolnoma drugače skakati pred domačim občinstvom, kjer je popolnoma drugačno vzdušje. Noro bo!«

PeK

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"