Moto Guzzi Experience 2019

31. 10. 2018 | Matjaž Tomažič
Deli
Moto Guzzi Experience 2019

Moto Guzzi bo v letu 2019 za tiste, ki želijo spoznati čare 'življenja na cesti', organiziral pestra in zanimiva potovanja s svojimi motocikli.

Moto Guzzi Experience seveda ni novost, ampak že dobro znana posebna storitev, namenjena članom kluba Moto Guzzi in vsem drugim motoristom.

V devetih mesecih, začenši z marcem 2019, bo tako organiziranih več potovanj po najlepših cestah sosednje Italije in tudi Evrope. Kot pravijo, so potovanja namenjena tistim, ki si želijo potovati, uživati v odkrivanju novih stvari in dobre hrane ter sklepanju novih prijateljstev. 

Udeleženci bodo lahko v okviru potovanj, ki trajajo od štirih pa vse do desetih dni, preizkusili celotno Moto Guzzijevo floto, vse od osnovnega V7 III pa do impozantne trdnjave na dveh kolesih, modela MGX-21. Nekje na sredini leta pa se bo karavani pridružil še lani predstavljeni koncept, model V85, to pa seveda potrjuje, da bomo na začetku novembra na salonu v Milanu prvič videli serijsko različico modela V85.

Tisti, ki so zainteresirani za katero od poglavij Moto Guzzi Experience 2019, se bodo lahko ekskluzivno prijavili že na salonu v Milanu, prijave pa so seveda možne tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja