Pozabite na tigrasto spodnje perilo ali ko motoristka piše Božičku

8. 12. 2016 | Tina Torelli
Deli

Dragi Božiček, prinesi mi novo moto opremo, grrr ... In bodi vesel, da te ne prosim še za motor! Jaz sem že izbrala, ti samo naročiš, plačaš in dostaviš.

V Icon Motorsports iz Portlanda v ZDA so letos natančno brali ženske misli in ustvarili kolekcijo Shaguar. Za vse mačke, ki se z zapeljevanjem ne ukvarjajo le v spalnici.

Kolekcijo sestavljajo tekstilna jakna z integriranimi ščitniki ter zračniki za toplo do srednje hladno vreme, rokavice - šape s kozjim usnjem na dlaneh za maksimalni oprijem ter čelada kot pika na i celotnega videza in kot najpomembnejši del motoristične opreme. Prosim te, Božiček, ne tehtaj med enim in drugim artiklom, ampak se pogumno odloči za komplet!

Čelado sem že pomerila, zato vem, da je lahka, zračna in udobna. Višjim hitrostim je še nisem izpostavila, ker je zunaj minus pet stopinj Celzija, a verjamem, da je tudi stabilna. Seksapila opis proizvajalca ne omenja, a več kot očitno pride poleg. Rokavice bodo dobre tudi za na kolo, glede jakne pa ti spet lahko obljubim, da jo bom nosila tudi brez svojega najljubšega modnega dodatka - motocikla.

P.S.: Lahko "vržeš uč" še na kolekcijo Sweet Dreams?

Tina Torelli
foto: Rideicon.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja