Darila za motokrosiste in enduraše, ki niso dražja od 50 evrov

30. 11. 2016 | Peter Kavčič
Deli

Če še niste pisali Božičku, Dedku Mrazu in Miklavžu, imate še nekaj časa. Če ste ljubitelj preganjanja z motorji po blatu je tule nekaj odličnih idej, ki ne stanejo več kot 50 evrov!

DVD Moto8 - 27,95 dolarjev

Kultna serija filmov, ki ti poženejo adrenalin po žilah in ogreje srce. V njem nastopa tudi Tim Gajser! Naročite ga preko spletne strani motomovie.com. Takole pa je videti predstavitveni film, v katerem boste videli, da je na svetu še veliko dirkačev, ki motor vozijo dosti bolje od vas, predvsem pa vas bo navdušil do te mere, da boste komaj čakali naslednjo vožnjo z motorjem!

Motokros nogavice THOR Moto Socks Knit Aktiv

Ker imamo radi suhe noge, ko se vozimo z motorjem, radi obujemo kakovostne nogavice, ki odvajajo vlago. Da bodo moto užitki zares popolni!

Torbica za orodje THOR

Za resno potepanje po gozdu ali zelo odmaknjenih terenih kjer se lahko zgodi marsikaj je vedno treba biti dobro pripravljen. Torba za orodje za okoli pasu je obvezna oprema vsakega enduro voznika.

Šolska torba za mlade motokrosiste THOR

Preprosto zato, da bodo mulci radi hodili v šolo. Kakovostna izdelava in prostornost ter zmerna cena so pravi aduti te torbe, ki je na voljo v petih barnih kombinacijah.

Majica z dolgimi rokavi THOR

Za popoln MOTO izgled tudi ko niste na motorju. Kakovstni tisk in material 50% Poliester, 25% bombaž, 25% Rayon. Kroj je športno udoben.

Rokavice za mrzle dni 100% Brisker

Priznani proizvajalec očal za motokros se zadnja leta uveljavlja tudi s svojimi rokavicami. Te smo izbrali ker so izdelane iz materiala podobnega neoprenu in v hladnejših dneh nudijo odlično zaščito proti mrazu. Ker izgledajo zelo elegantno jih lahko uporabljate tudi na kolesu, skuterju ali tudi kot zimske rokavice za na kuhančka v mestu. Drsanje po telefonu deluje - preverjeno!

THOR in 100% v Evropi Prodaja Parts Europe, trgovce za Slovenijo najdete, če kliknete tule:

Peter Kavčič

Foto: proizvajalci

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"