Nov obraz na čelu evropskega združenja proizvajalcev motociklov (ACEM)

foto: Piaggio (foto: acem)
acem

Evropsko združenje proizvajalcev motociklov - ACEM (Association des Constructeurs de Motocycles) bo odslej vodil Michele Colaninno, ki ga poznamo tudi kot izvršnega direktorja za globalno strategijo, proizvode, marketing in inovacije koncerna Piaggio.

In kakšne strategije se nam obetajo pod vodstvom Colaninna?

''Kot novi predsednik ACEM-a sem zelo hvaležen ostalim proizvajlacem motociklov, ki so koncernu Piaggio izkazali zaupanje z izbiro mene na to zelo zahtevno funkcijo, ki jo bom predano in zavzeto opravljal'' je povedal Michele Colaninno.

Poveda je tudi, da se veseli sodelovanja vseh članov združenja proizvajalcev, od katerega si obeta, da bodo evropski proizvajalci v okviru prioritet njihovega programa Vision 2030+, še naprej skrbeli, da bo mobilnost v prihodnosti ostala tudi zabavna in hkrati tudi okolju prijazna. Evropski proizvajalci se bodo tako posvečali inovativnimi vozilom z nizkim ogljičnim odtisom, ki bodo učinkovita skrbela za mobilnost na potovanjih in tudi v mestu. Vse sile bodo osredotočili na pogovore s predstavniki institucij Evropske unije, kaj točno bo predmet pogovorov pa za zdaj še ni razkrito. Colaninni je okrog sebe zbral tudi zelo vplivno in močno ekipo, saj se mu bodo kot podpredsedniki združenja pridružili še Stefan Pierer (KTM), Markos Schramm (BMW Motorrad) in Eirc de Seynes (Yamaha motor Europe).

Na fotografiji od leve proti desni:
Eric de Seynes (Yamaha Motor Europe),  Stefan Pierer (KTM),  Michele Colaninno (Piaggio Group) in Markus Schramm (BMW Motorrad)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol