Nov salon 'bavarcev'

Podjetje A-Cosmos d.d., pooblaščeni prodajalec in serviser vozil in motornih koles BMW, je v Ljubljani na Celovški cesti 182 odprl velik sodoben center BMW.

24. 4. 2009

Potem ko je v mesecu januarju A-Cosmos odprl center rabljenih vozil BMW Premium Selection, je zdaj odprl še 500 kvadratnih metrov velik sodobni prodajno-servisni salon za nova vozila in motorna kolesa BMW.

V novem salonu je devet razstavnih mest za nova vozila, v servisnem delu pa kar osem servisnih delovnih postaj. Strankam bodo poleg celotne palete vozil BMW ponudili tudi motorna kolesa BMW s ponudbo originalne dodatne opreme. Poseben del v salonu bo BMW Lifestyle Lounge, kjer si bodo stranke lahko izbrale izdelke iz bogate ponudbe izdelkov Lifestyle.

Predsednik uprave A-Cosmos d.d., Jože Šolar je na današnji novinarski konferenci ob otvoritvi povedal, da bodo »strankam in obiskovalcem z novim centrom ponudil pravi svet BMW, ki bo omogočil pravo doživetje bavarske znamke. Strankam bo na voljo celotna ponudba BMW: nova in rabljena vozila BMW, motorna kolesa BMW in celotna paleta dodatne opreme ter Lifestyle izdelkov. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke BMW bomo strankam zagotovili strokovno in kvalitetno storitev, ki bo v skladu s standardi BMW Group.«

Z novim partnerjem v svoji mreži pooblaščenih trgovcev in serviserjev BMW Group Slovenija pomembno krepi pozicijo med premium avtomobilskimi znamkami na slovenskem trgu.

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je izrazil veliko zadovoljstvo: »Z novim pooblaščenim partnerjem v Ljubljani smo naredili še en pomemben korak v razvoju trgovske mreže. S tem ob odlični ponudbi uresničujemo tudi cilj po nenehnem izboljševanju kakovosti storitev za stranke. Velik sodobni center BMW, ki ga danes odpira podjetje A-Cosmos je tako pomembna naložba v zadovoljstvo strank.«

Ob odprtju je v novem salonu zaposlenih 14 strokovnjakov, ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank.

Center BMW A-Cosmos je odprt vsak dan med 8:00 in 19:00, ter ob sobotah med 9:00 in 13:00. Servisni del ima odpiralni čas med delavniki, od 7:30 do 18:00.