Nov sodoben motocenter pri Španu na Brezovici

2. 6. 2016
Deli

Špan center na Brezovici pri Ljubljani je bogatejši za sodoben motocenter. Ta združuje novo prodajno mesto za program motornih vozil SYM, QUADRO in dodatne opreme za motocikle.

Podjetje Špan letos praznuje 35 letnico obstoja. Ob 35. obletnici podjetja so v podjetju Špan odprli novo poslovno stavbo, v kateri bo, med drugim, moderen in sodoben kleparsko-ličarski center, ki zaokrožuje filozofijo "vse na enem mestu". Niso pozabili tudi na vse motoriste. V prostorih na Tržaški 547 so opremili sodoben motociklistični center. Ta združuje nov prodajni salon v katerem lahko izbirate med bogato ponudbo motociklov SYM in QUADRO ter široko ponudbo dodatne motociklistične opreme. Salon strankam omogoča pregled ponudbe motociklov in možnost testiranja pred samim nakupom. Oblikovno se zgleduje po motociklističnih garažah iz ZDA. »S svežo podobo, retro videzom in bogato ponudbo želimo, da se stranke pri nas počutijo sproščene in si tako lažje izberejo svoj motocikel,« je ob predstavitvi dejal Andrej Bogataj, vodja komerciale pri podjetju Špan.

Prodajni salon je s stekleno steno ločen od moderno opremljene servisne delavnice. V njej servisno osebje servisira motocikle vseh znamk. S pomočjo sodobne opreme osebje zagotavlja stroge standarde storitev, ki jih predstavlja podjetje Špan.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel