Novo: Škornji TCX Comp evo

4. 12. 2015
Deli

Vrhunski italijanski proizvajalec motoristične obutve TCX in nam bližnjega Montebelluna je po dveh letih testiranja in razvoja s pomočjo najsodobnejše računalniške tehnologije poskrbel za popolno prenovo škornjev za motokros in enduro. S tem tudi naskakujejo sam vrh v segmentu in želijo postati največji proizvajalec moto obutve na svetu.

Posebnost najprestižnejšega modela Comp evo je posebno udobno in prilegajoče oblazinjenje, odlična zaščita pred vdorom vode in pa gibljivost v predelu gležnja ter najvišja stopnja zaščite. Na voljo je s klasičnim šivanim podplatom, ki je namenjen predvsem enduro vožnjam kjer mora imeti podplat dober oprijem, ko voznik stopi na tla, za motokros in superkros pa so skupaj z Michelinom razvili inovativni podplat. Na voljo bo v sedmih barvnih kombinacijah, vkjučno z najbolj modernimi 'kričečimi' barvami.

Za rekreativce in začetnike so pripravili tudi dva cenejša modela X-Blast in X-Helium Michelin, ki vključuje podobno tehnologijo, s tem da so pazili na cenovno dostopnost končnega izdelka.

Na našem trgu bodo na voljo v trgovini TC-motoshop pri ljubljanskem BTC.

PeK

TCX Comp Evo