Oblazinjen kot v loungeu - Ducati XDiavel Nera

Ducati predstavlja novo eksluzivno in seveda tudi omejeno serijo modela XDiavel. Na voljo bo le 500 kosov, na prav vsakem pa boste sedeli kot v prestižnem naslanjaču.

Čeprav bodo vsi izmed 500 izdelanih XDiavelov Nera pobarvani v visokosijajno črno barvo pa bodo imeli kupci možnost izbirati med petimi različnimi barvami sedeža. Tako je, skrivnost tokratne omejene serije se skriva v sedežu, ki je prevlečen z mehkim usnjem, kakršnega uporablja tudi v visokih krogih dobro poznan in priljubljen proizvajalec pohištva Pelle Frau. V vsak sedež bodo vgravirani znaki v obliki črke X, poleg tega pa bodo kupci prejeli še usnjen etui za ključe in obesek, seveda v barvi, ki si jo boste izbrali za svojega XDiavela.

Ne glede na to, kakšno barvo sedeža si boste izbrali, pa bo XDiavel Nera tehnično enak ostalim modelom, kar pomeni, da bodo zavorne čeljusti iz serije Brembo M50 obarvane v rdečo barvo, platišča pa bodo svetleče črna. Ducati XDiavel sicer velja za najbolj dinamičnega izmed vseh velikih kruzerjev, hkrati pa je s svojo prezenco na cesti tudi najbolj prepoznaven predstavnik svojega razreda.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja