Obvezna smer - LindauRing. Sobota je dan za Ducatiste in Ducatistke

6. 6. 2022
Deli
Obvezna smer - LindauRing. Sobota je dan za Ducatiste in Ducatistke (foto: ducati)
ducati

V soboto 11.6.2022 med 9,00 in 18,00 uro bo na LindauRing v Petišovcih pri Lendavi potekal klubski dan Ducatistov in Ducatistk.

Klubski dan je namenjen druženju članov in navdušencev znamke Ducati ob stezi, vožnji po stezi, sodelovanju v aktivnostih za praktične nagrade, panoramski in testni vožnji motorjev Ducati As Domžale. 

Program dogodka:

9h - 18h: spretnostna vožnja na 1 km dolgi privatni dirkalni stezi LindauRing *


ob 10h, 11h, 12h, 14h, 15h in 16h: Vodena panoramska in testna vožnja s floto Ducati motorjev AS Domžale Moto Center po bližnji okolici (do stolpa Vinarium) *


14h -16h: sodelovanje v klubski aktivnosti za praktične nagrade po kategorijah: Naked, SuperSport, Touring in Ladies *


9h - 16h: vzdržljivostni DOC IZZIV z nagrado za Ducatista in Ducatistko, žrebanje za praktično nagrado naših sponzorjev za vse obiskovalce, druženje članov kluba in vseh navdušencev znamke Ducati


za okrepčilo (hrano in pijačo) bodo poskrbeli v Kamel Bar na lokaciji

* registracija, prijava na testno vožnjo in prijava za klubske aktivnosti bo potekala na samem dogodku

Prijava na dogodek: za prijave na klubski mejl info@ducati-klub.si do srede, 8.6.2022 (do konca dneva) je vožnja po stezi BREZPLAČNA (velja za člane kluba). Za kasnejše prijave je prispevek za vožnjo po stezi 15 €.


Organiziran bo skupinski odhod iz Ljubljane: zbirališče As Domžale Moto Center d.o.o. ob 8h na kavi; štart 8:30h; predviden prihod v Lendavo ob 11:30h. Točno traso poti bomo začrtali na dan odhoda na zboru. Prijave za skupinski odhod na info@ducati-klub.si do 10.6.; Rezervoarji bencina naj bodo pred odhodom napolnjeni. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol